Starters

Al jaren heeft u zich voorgesteld hoe het zou zijn om zelfstandig ondernemer te worden. Eindelijk heeft u besloten de ‘stoute schoenen’ aan te trekken en voor uzelf te beginnen. Echter voordat u de deur van uw eigen zaak kunt openen, dienen heel wat formele aspecten te worden geregeld. Een goed begin, is nog steeds het halve werk…

Het hebben van een gedegen ondernemersplan is bijvoorbeeld essentieel. Onderwerpen die in een ondernemingsplan onder andere aan de orde komen zijn:

  • Persoonlijke gegevens: wie bent u, wat is uw achtergrond?
  • Bedrijfsidee: wat bent u van plan?
  • Markt: wie gaan uw product of dienst kopen?
  • Organisatie: hoe gaat u de zaken in uw bedrijf administratief en organisatorisch regelen?
  • Financiën: hoe komt u aan geld?

Een goed uitgewerkt en realistisch ondernemingsplan is niet alleen zinvol voor uzelf,
maar ook noodzakelijk indien u vreemd vermogen wilt aantrekken. Tevens kan een ondernemingsplan als leidraad dienen voor uw toekomstige bedrijfsvoering. Vaak zien wij dat starters vooral bij het onderwerp “Financiën” moeite hebben de situatie concreet te vertalen naar het ondernemersplan. Ondersteuning bij het opstellen van het ondernemingsplan, advisering op fiscaal en/ of juridisch gebied en assistentie bij het inrichten en/ of verzorgen van de (financiële) administratie. Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die BAKKER accountants & adviseurs u als startende ondernemer aanbiedt.

ZZP’ers opgelet: Voor het inrichten en verzorgen van uw financiële administratie inclusief het verzorgen van de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting kunt u bij ons een aantrekkelijk starterabonnement afsluiten. Voor een vast bedrag per maand voert uw vaste contactpersoon de bovenstaande werkzaamheden voor u uit. Zo komt u niet voor verassingen te staan en zijn alle zorgen over uw boekhouding u uit handen genomen!

Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact op met
William Damsteegt via w.damsteegt@bakker-accountants.nl