Directie

Naam: drs. R. (Richard) de Geus
RA MBA
Functie: vennoot accountancy
“Na zo’n 15 jaar praktijkervaring opgedaan te hebben bij een tweetal “Big 5” kantoren, besloot ik in 2008 op het aanbod van BAKKER accountants & adviseurs in te gaan en mij bij dit kantoor aan te sluiten. Het leuke van werken bij BAKKER is dat ik de bij mijn vorige werkgevers opgedane ervaring perfect kan inbrengen in dit kantoor. Daarnaast is het heel plezierig met het enthousiaste en professionele team van BAKKER samen te werken. De lijnen zijn kort en we staan heel dicht bij onze cliënten. Ik houd mij binnen BAKKER vooral bezig met het uitvoeren van jaarrekeningcontroles en adviestrajecten. Naast de opleiding tot registeraccountant heb ik een Executive MBA opleiding gevolgd. Door deze combinatie van achtergronden kan ik mij beter verplaatsen in de positie van mijn cliënten. Doordat ik mijzelf als volwaardig sparring partner van de ondernemer op stel, ben ik beter in staat toegevoegde waarde voor hen te creëren. Het is mooi om te zien dat steeds meer ondernemingen ontdekken dat voor kwaliteit en service meer alternatieven bestaan dan de grote landelijke kantoren!”
Naam: J.A. (Jan) Huijser AA
Functie: vennoot accountancy
Ik heb brede ervaring opgedaan bij twee grote kantoren met zowel controle- als advieswerkzaamheden voor internationale en MKB ondernemingen; daarnaast heb ik ook het bedrijfsleven van binnenuit leren kennen. Zo’n 10 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om mijn steentje bij te dragen aan het uitbouwen van de veelzijdige praktijk van BAKKER accountants & adviseurs. Met veel voldoening werk ik voor een zeer divers klantenbestand. Hierbij leveren we uiteraard kwaliteit en goede service waar het gaat om administraties, jaarstukken, controleopdrachten, aangiften en salarisadministraties. Dit betekent in mijn ogen ook dat dit voor de klant als maatwerk moet voelen; onder meer door een persoonlijke benadering. Verder vind ik het iedere keer weer een uitdaging om praktische maatwerkoplossingen te bieden op financieel, fiscaal en juridisch gebied bij vraagstukken als overnames, bedrijfsopvolging, herstructurering en herfinanciering.
Naam: drs. P.J.W. (Peter)
van Weezel
Functie: vennoot belastingadviseurs
“Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Belastingdienst waar ik tevens mijn opleiding fiscale economische wetenschappen heb afgerond ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven. Allereerst in loondienst bij een middelgroot accountantskantoor in Rotterdam en daarna als vennoot in een belastingadvieskantoor in de regio Breda. Samen met een collega fiscalist heb ik in 1999 het ruim 35 jaar bestaande accountantskantoor Bakker overgenomen. Mijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit belastingadviezen op zo’n breed mogelijk terrein voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat BAKKER accountants & adviseurs meerdere gekwalificeerde disciplines in huis heeft die nauw samenwerken kan een betere service worden verleend waarbij de cliënten ervan uit kunnen gaan dat alle mogelijkheden op het gebied van accountancy en fiscaliteit worden aangeboden. Dat maakt het werken bij BAKKER nou zo leuk!”