Waarom werken bij BAKKER?

Tim Hendrikx (31), assistent accountant vestiging Breda:
Voordat ik in 2010 als assistent accountant aan de slag ging bij BAKKER accountants & adviseurs, werkte ik voor een landelijk opererende accountantsorganisatie. Na mijn overstap voelde ik me door de kleinere omvang
van dit kantoor en de persoonlijkere contacten met klanten en collega’s, gelijk beter op mijn plek.
In mijn dagelijkse werk is er naast het verzorgen van het cijfermatig overzicht voor onze cliënten ook veel aandacht voor de advisering van cliënten, op zowel het fiscale als het bedrijfseconomische vlak. Dank zij het directe cliëntcontact en de beschikbare deskundigheid binnen ons kantoor kan ik ondernemers op een breed vlak adviseren. Dit brengt diversiteit in het werk en zorgt ervoor dat ik me iedere dag weer verder kan ontwikkelen. Ook de prettige en soepele samenwerking met collega’s geeft me extra energie. Samen staan we dagelijks voor de klanten klaar.”

Rudy van ’t Zelfde (29), assistent accountant vestiging Ridderkerk:
“De informele en toch professionele sfeer binnen het bedrijf sprak mij al snel aan toen ik hier begon. Oorspronkelijk ben ik met een andere achtergrond qua opleiding begonnen bij BAKKER accountants & adviseurs, hierdoor doorloop ik thans verschillende opleidingstrajecten. Het bedrijf biedt vele mogelijkheden om interne en externe opleidingen te volgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien; dit wordt zelfs sterk aangemoedigd.
Mede hierdoor kan ik mezelf goed ontplooien en mogelijk als toekomstige AA of RA met het bedrijf meegroeien.”

Petra Pelkmans-Wouters (26), assistent accountant vestiging Breda:
“De sociale omgang bij ons op kantoor is informeel, zowel tussen collega’s onderling als met cliënten. Ik vind het heel fijn dat we veel klantencontact hebben, daardoor kunnen we een goede begeleiding bieden en de juiste adviezen geven. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen van zowel financiële administratie tot jaarwerk tot diverse advieswerkzaamheden. De afwisseling in werkzaamheden ervaar ik als zeer prettig. Naast het werk volg ik ook nog de externe vakopleiding accountancy, wat door het kantoor volledig wordt ondersteund en aangemoedigd.
Zo blijven we bij ons kantoor altijd up-to-date en beschikken we over de juiste kennis.”